OM OSS

Paper Town är ett ungt företag med många års erfarenhet inom grossistverksamhet

Det är vi som driver Paper Town AB

Paper Town grundades hösten 2017 av Mats, Madeleine, Julia och Anton Gustafsson. Under våren 2018 öppnade vi upp för grossistverksamhet och erbjuder nu svensktillverkade posters tryckta på 240g premiumpapper. Har ni frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss gärna!

Julia Gustafsson

Paper Town
kontakt@papertown.se

Anton Gustafsson

Säljare / IT
anton@thecardstore.se

Mats Gustafsson

Säljare / Ekonomi
mats@thecardstore.se

Madeleine Gustafsson

Kundservice / Orderhantering
madeleine@thecardstore.se

Vi skapar snyggt förpackade svensktillverkade posters

Vi är mycket stolta över våra produkter, t.o.m. så stolta att vi sticker ut hakan och kallar produkterna för Sveriges snyggast förpackade posters. Ingen annan leverantör erbjuder så exklusivt förpackade posters och tavlor till så bra pris som vi gör. Att vi dessutom har all produktion av våra posters i Sverige gör oss ännu stoltare över vårt sortiment och utbud.


2017 - höst

Paper Town grundades i slutet av 2017 och sålde då via nätet (www.papertown.se) direkt mot privatpersoner. 


2018 - vår

Då vi har många års erfarenhet av grossistbranschen sedan tidigare (vi är grundare och ägare till Card Store AB) så var planen hela tiden att lansera en riktigt bra posterspaketering och lösning till återförsäljare. Det tycker vi att vi har lyckats med! Våren 2018 öppnade vi upp för återförsäljare att erbjuda vårt sortiment i sina butiker. Vi lanserade dessutom ett unikt golvställ där 48 posters exponeras på endast 0,5 kvm(!) i butiken.


2018 - höst

Paper Town ställde ut på Formexmässan för första gången och blev direkt en succé. Under hösten gjorde vi en större rockad i sortimentet där vi bytte motiv som inte sålt bra mot nya motiv som är fotade och skapade av oss själva. Dessa kallar vi i webshopen för "Paper Town Exclusive".


2018 - vinter 

I december månad 2018 lanserade vi vår webshop för återförsäljare, där vi har skapat en portal som underlättar orderläggningen för alla återförsäljare. Webshopen hjälper er att få en klar överblick över sortimentet, vad ni har placerat i shoppingbagen och vad de olika produkterna kostar. Första året (egentligen 9 månader) stängde med ca +6 000 sålda posters och vi mycket nöjda med resultatet.


2019 ...

Vi ser med spänning fram emot 2019 och möjligheterna vi har framför oss. Målet är att sälja minst 12 000 posters och skapa många nya samarbeten med era fantastiska butiker. Vi kommer att satsa mycket på att fortsätta utveckla sortimentet och webshopen för att erbjuda er bästa möjligheterna till ökad försäljning i butikerna. Tveka inte att höra av er till oss med feedback!

Här finns vi
Vårt lager och kontor finns i Kungsbacka. Vi delar lokaler med vårt systerföretag Card Store AB (gratulationskort). För tillfället har vi inget showroom men ni är hjärtligt välkomna att besöka oss för en fika eller se hur vi arbetar. Se till att höra av er innan så vi är på plats.

Svensk tillverkning av posters
Vi trycker alla våra posters och tubetiketter i Borås, Sverige. Det innebär att vi håller produktionen mycket lokalt.

PAPER TOWN AB

Org nr: 559115-9156

Borgås gårdsväg 4

43439 Kungsbacka

Sverige

KONTAKT

Telefon: 0300-299 00

Mån- Fre 08:00-17:00

kontakt@papertown.se

order@papertown.se

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Loading...